Strandlaken Borduren

Strandlakens borduren; waar moet u op letten?

Denley kan voor u al strandlakens borduren vanaf 100 stuks. Wij willen hiermee de drempel voor de zakelijke markt verlagen om geborduurde strandlakens als relatiegeschenk in te zetten. Bij het borduren van strandlakens gebruiken wij onze hoge kwaliteit badstof van Beaulise. Het grote voordeel van de strandlakens van Beaulise is de keuze uit 13 krachtige kleuren die gemaakt zijn van duurzame kwaliteit Turks katoen, chique afgewerkt met ring en lus wat het product een unieke uitstraling geeft. Wanneer u geborduurde strandlakens wilt aanschaffen, zijn er enkele zaken waar u op moet letten:

  • Op de plaats van de borduring verliest de handdoek zijn absorberende functie.
  • Aan de achterzijde van de borduring ziet u vilt met de afgewerkte steken.
  • Ga niet voor een grote volborduring, dit gezien het kostenaspect en bovenstaande punten.
  • De prijs voor een borduring wordt bepaald door het aantal steken, hoe groter de borduring hoe meer steken. Let erop dat als u een borduring opvraagt er rekening wordt gehouden met voldoende steken. Dit maakt de borduring minder goedkoop maar geeft uw handdoek meer uitstraling. Bij Denley worden alle borduringen voorzien van voldoende steken!
  • Vanaf 100 stuks kunnen wij een handdoek custom made borduren waarbij de borduring in de boord is verwerkt, hierdoor is de achterzijde netjes afgewerkt en verliest de handdoek zijn absorberende functie een stuk minder.

Waarom een strandlaken borduren?

Een strandlaken borduren heeft een aantal voordelen ten opzichte van het bedrukken. Zo heeft een geborduurd strandlaken een chique uitstraling en is een levering mogelijk al vanaf 100 stuks. U betaalt bij de eerste bestelling eenmalig opstartkosten, bij vervolgopdrachten komen deze kosten te vervallen. Wilt u strandlakens borduren? Wij adviseren u graag. Door onze expertise en ervaring kunnen wij u kort en krachtig advies geven. Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van onze klanten dit op prijs stelt en zo tot een beter resultaat komt.

Offerte aanvragen

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Badstof Bedrukken

Denley is dé specialist in het bedrukken van badstof met naam, logo of afbeelding. Hiervoor gebruiken wij diverse technieken, afhankelijk van uw wensen en budget. Badstof bedrukken is de meest gebruikte techniek bij ons. Daarnaast doen wij ook badstof borduren en badstof inweven. Dit doen wij voor alle soorten badstof van handdoek tot badjas.

© Copyright 2018 | Badstof Online is onderdeel van Denley | Privacyverklaring