Strandlakens

Onze passie voor uw strandlaken met naam of logo

Denley is al meer dan 15 jaar de specialist als het gaat om badstof, het maakt ons niet uit of het om 25 of 100.000 stuks gaat. Wist u dat een strandlaken gemiddeld 10 jaar wordt gebruikt? Het is daarom van essentieel belang dat uw strandlaken voldoet aan al uw verwachtingen. Om die reden worden de volgende strandlakens standaard door ons aangeboden:

 • De Beaulise Pure strandlakens van 400 gram Turkse katoen hebben een afmeting van 50 x 100 cm en zijn beschikbaar in 5 verschillende kleuren.
 • De Beaulise Premium strandlakens zijn schitterende strandlakens die verkrijgbaar zijn in 13 opvallende kleuren, met een gewicht van 500 gram en een afmeting van 100 x 180 cm.
 • Een metalen ring en lus in dezelfde kleur als het strandlaken zorgen voor een zeer exclusieve afwerking.

Welke optie u kiest hangt samen met uw budget en verwachtingen. Er zijn diverse kwaliteiten leverbaar, dit wordt over het algemeen aangegeven met het gewicht van de handdoek. Hoe zwaarder de handdoek hoe luxer deze aanvoelt en des te langer deze mee gaat. Daarnaast is het ook mogelijk om custom made strandlakens te bestellen, hierbij heeft u vrije keuze in de kleur, afmeting, kwaliteit, veredelingsmogelijkheden en label.

 • Afmeting van 100 x 180 cm
 • Borduren vanaf 100 stuks
 • Sublimatie print vanaf 25 stuks
 • Reactief bedrukken vanaf 25 stuks
 • Relief inweving vanaf 40 stuks
 • Jacquard inweving vanaf 80 stuks
 • Boord inweving vanaf 80 stuks
 • Combinaties vanaf 80 stuks

Strandlaken bedrukken

Bedrukte strandlakens zijn een van onze meest verkochte artikelen. Over het gehele strandlaken is het mogelijk om full colour te laten drukken. Het laten bedrukken van strandlakens is al mogelijk vanaf 25 stuks met een levertijd van 2 weken voor sublimatie print en 4 weken voor reactief bedrukken.

Strandlaken borduren

Wilt u uw strandlaken voorzien van een logo? Ons advies is dan het logo te laten borduren op het strandlaken om hoge kwaliteit te waarborgen. Dit is al mogelijk met een minimale afname van 100 stuks, de levertijd bedraagt 2 weken.

Strandlaken inweven

Het inweven van strandlakens wordt al toegepast tijdens het productieproces. Hierbij worden de wensen verweven in het strandlaken waardoor het een geheel wordt. Inweven is al mogelijk vanaf 40 stuks met een levertijd van 5 weken.

In sommige gevallen is een combinatie van bovenstaande technieken mogelijk. Afhankelijk van uw logo kunnen wij u adviseren en laten zien wat mogelijk is vanaf een afname van 80 stuks.

Wij begrijpen ook dat als u een geschenk geeft in de vorm van een strandlaken, dit ook mooi verpakt moet worden. Daarom bieden wij de service aan voor het inpakken van uw strandlakens in een koker, doosje of polybag met inlay.

Bent u geïnteresseerd in een custom made handdoek? Laat het ons weten en wij kunnen u vrijblijvend adviseren.

Badstof Bedrukken

Denley is dé specialist in het bedrukken van badstof met naam, logo of afbeelding. Hiervoor gebruiken wij diverse technieken, afhankelijk van uw wensen en budget. Badstof bedrukken is de meest gebruikte techniek bij ons. Daarnaast doen wij ook badstof borduren en badstof inweven. Dit doen wij voor alle soorten badstof van handdoek tot badjas.

© Copyright 2018 | Badstof Online is onderdeel van Denley | Privacyverklaring