Handdoeken bedrukken, borduren of inweven

Handdoeken laten bedrukken, borduren of inweven in de kleuren van uw huisstijl? Bij Badstof Online kunt u uw handdoek laten borduren, inweven of bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een full color opdruk. Wij leveren al bedrukte handdoeken vanaf 25 stuks. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op voor advies. 

Handdoek met logo of bedrijfsnaam

Bent u op zoek naar een handdoek met opdruk? Dan bent u bij Denley aan het juiste adres. Wij zijn de groothandel in handdoeken. Ze zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk, ter promotie of bijvoorbeeld voor hotels. Wij verzorgen handdoeken in allerlei soorten, maten en in verschillende kwaliteitsklassen. Wij hebben de badstoffenlijnen van Byrklund, Walra en The One Towelling in ons assortiment.

Er zijn verschillende methoden om een logo op een handdoek te zetten. Wij maken gebruik van de volgende methoden: bedrukken, borduren of inweven. Wilt u advies ontvangen over welke druktechniek het beste is voor uw logo op een handdoek? Wij helpen u graag!

Bedrukken

Borduren

Inweven

handdoeken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Denley is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van badstof. Zo leveren we direct diverse collecties uit voorraad vanaf 25 stuks. Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Vraag direct een offerte aan!