• Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Al vanaf 25 stuks!
  • Uw toeleverancier en groothandel
  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Al vanaf 25 stuks!
  • Uw toeleverancier en groothandel

Microfiber handdoeken

Mircofiber handdoeken bedrukken vanaf 25 stuks

Wilt u goed voor de dag komen met een uniek item? Dan is de microfiber handdoek het juiste product. Wij kunnen uw handdoek van uw eigen logo, opmaak of slogan voorzien. En laten ze geheel full colour aflopend bedrukken, dit is enkel of dubbelzijdig mogelijk. Omdat wij ze standaard in het wit op voorraad hebben kunnen wij elke gewenste kleur leveren. Door middel van high-end druktechnieken kunnen wij een zeer hoge kwaliteit garanderen in een niet te evenaren resolutie. 

Een microfiber handdoek of traditionele katoenen handdoek?

De keuze die u maakt is afhankelijk van wat uw wensen zijn. Een microfiber handdoek heeft veel voordelen en weinig nadelen. Een microfiber handdoek zal niet krimpen en een katoenen handdoek kan wel krimpen. Doordat we de handdoeken sublimeren wordt de bedrukking in de vezel opgenomen en zal de handdoek dus niet snel vaal worden. Daarnaast zorgt het voor een hogere resolutie en een beter eindresultaat dan bij een katoenen handdoek. Bij hoge aantallen zijn microfiber handdoeken goedkoper dan katoenen handdoeken vanwege het feit dat de grondstof polyester goedkoper is dan katoen. 

Ook een voordeel van een sublimatiedruk is dat we dit al kunnen realiseren vanaf lage aantallen, levering vanaf 25 stuks met een levertijd van 2 weken!

Microfiber terry of suede?

Wij delen handdoeken op in 2 soorten kwaliteiten, Terry en Suède. De Terry polyester handdoek heeft net als een katoenen handdoek lusjes. Deze stof is zachter en voller, vergelijkbaar met de katoenen handdoek. De suède kwaliteit heeft geen lussen en is platgeweven. Hierdoor is de handdoek licht van gewicht, scherp te bedrukken, zeer compact en minder duur. Dit maakt de stof ideaal voor backpackers en kampeerders. 

Handdoek Microfiber

Microfiber terry

Handdoek Microfiber

microfiber suède

Bent u geïnteresseerd in onze microfiber handdoeken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47