Badjassen

Badjas met Logo

Een badjas met naam of logo als luxe cadeau of relatiegeschenk. Bij Denley kan het allemaal. Wij bedrukken óf borduren de badjassen voor u met een naam of logo naar uw keuze.

  • Borduren vanaf 50 stuks
  • Sublimatie print vanaf 25 stuks
  • Reactief bedrukken vanaf 100 stuks
  • Jacquard inweving vanaf 100 stuks

Badjas bedrukken

Om uw badjassen te bedrukken maken wij gebruik van verschillende technieken. Niet alle technieken zijn ideaal voor het bedrukken van badjassen. Toch zetten wij ze hieronder even voor u op een rijtje. De levertijd voor badjassen met een sublimatie print is 2 weken met een minimale afname van 25 stuks, voor reactieve bedrukken bedraagt het 4 weken met een minimale afname van 100 stuks. Wij adviseren u altijd over de keuze die het beste bij uw logo en wensen past.

Badjas borduren

Een borduring zorgt voor een mooie en luxe uitstraling van de badjas. Het is mogelijk om een naam of logo te laten borduren op de badjassen met een minimale afname van 50 stuks met een levertijd van 2 weken.

Een badjas met logo of naam bestellen bij Denley

Bent u geïnteresseerd in het laten bedrukken of borduren van uw naam of logo op een badjas? Dan bent u bij Denley aan het juiste adres. Bekijk op de website wat de mogelijkheden zijn en vraag een offerte aan. Uw aanvraag wordt bij ons binnen 24 uur behandeld. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft over het proces.

Badstof Bedrukken

Denley is dé specialist in het bedrukken van badstof met naam, logo of afbeelding. Hiervoor gebruiken wij diverse technieken, afhankelijk van uw wensen en budget. Badstof bedrukken is de meest gebruikte techniek bij ons. Daarnaast doen wij ook badstof borduren en badstof inweven. Dit doen wij voor alle soorten badstof van handdoek tot badjas.

© Copyright 2018 | Badstof Online is onderdeel van Denley | Privacyverklaring