Strandlaken Bedrukken

De vele mogelijkheden van een bedrukt strandlaken

Het bedrukken van een strandlaken is een van de meest voorkomende wensen van onze klanten. Strandlakens hebben een groter oppervlak, wat meer mogelijkheden biedt om te bedrukken. Een strandlaken wordt gebruikt voor naar het zwembad, de sauna of naar het strand waarbij de zichtbaarheid groot is. Bedrukte strandlakens zijn een van de meest verkochte artikelen en kunnen wij vanaf 25 stuks direct vanuit de fabriek laten bedrukken.

Als u graag een strandlaken bedrukt wilt hebben met uw logo of reclame-uiting dan kunnen wij hiervoor zorgen. Echter zijn wij specialist en dat laten wij graag zien. Voordat wij uw strandlaken bedrukken willen wij exact uw wensen weten. Wij zullen altijd persoonlijk contact met u opnemen, zodat we zeker weten dat het bedrukte strandlaken aan uw wensen voldoet. Alleen op deze manier kunnen wij u optimaal adviseren en ontvangt u een perfect bedrukt strandlaken!

Het voordeel van een bedrukt strandlaken is dat we deze geheel full colour kunnen bedrukken. Maar wederom geldt hierbij dat we graag met u in overleg gaan wat u wenst te bereiken met de aankoop van het bedrukte strandlaken. Vanwege de vele mogelijkheden wordt aan de hand van uw wensen bepaald welke techniek hier het beste bij aansluit.

Zijn er nadelen aan het bedrukken?

Nadeel? Het klinkt raar maar door de vele technieken en kwaliteiten begrijpen wij dat het voor u moeilijk is om de juiste keuze te maken. Afhankelijk van het logo en uw wensen kunnen we kijken wat het beste is voor u. Om deze reden hebben wij ook geen webshop waarin we met prijzen stunten. Wij weten uit ervaring dat het belangrijk is u te adviseren en ervoor te zorgen dat u weet wat u koopt. Als specialist zijn onze prijzen altijd scherp, mede door de directe inkoop bij verschillende fabrikanten vanuit de hele wereld.

Offerte aanvragen

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Badstof Bedrukken

Denley is dé specialist in het bedrukken van badstof met naam, logo of afbeelding. Hiervoor gebruiken wij diverse technieken, afhankelijk van uw wensen en budget. Badstof bedrukken is de meest gebruikte techniek bij ons. Daarnaast doen wij ook badstof borduren en badstof inweven. Dit doen wij voor alle soorten badstof van handdoek tot badjas.

© Copyright 2018 | Badstof Online is onderdeel van Denley | Privacyverklaring