Handdoek Bedrukken

Laat u een handdoek bedrukken? Dan heeft u de keuze uit verschillende technieken. Elke techniek levert weer een ander resultaat op. Wij zullen dus altijd van tevoren samen met u bekijken wat uw wens is en welke techniek hier het meest geschikt voor is.

Technieken voor een handdoek bedrukken

  • Digitaal reactief bedrukte handdoek all over; perfect voor haarscherpe foto’s.
  • Digitaal direct bedrukte handdoek; kan geprint worden in meerdere kleuren op een lichtere ondergrond dan de bedrukking. 
  • Screenprint; deze toepassing is gebruikelijk bij kleinere aantallen en op een lichte handdoek in één kleur op een beperkte afmeting.
  • Digitaal sublimatie bedrukte handdoek; hierbij is het mogelijk om een handdoek te bedrukken over de gehele oppervlakte op een witte handdoek.
  • Hotstamp; door deze techniek krijg je een reliëf in de stof waardoor je een logo ziet verschijnen. Dit is ook mogelijk op microfiber handdoeken.
  • Combinaties van verschillende technieken is vaak mogelijk.

Handdoeken laten bedrukken door specialisten

Zoals u ziet zijn er veel verschillende mogelijkheden betreft handdoek bedrukken. Wij hebben specialisten in dienst die het u makkelijker maken en u de beste oplossing kunnen aanbieden die ook nog past binnen het budget en levertijd die u aangeeft. Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

full colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar andere maten of juist een borduring?

Op deze pagina vindt u informatie met betrekking tot handdoek bedrukken, echter kan het ook zijn dat u op zoek bent of meer informatie wilt hebben betreft het borduren van handdoeken. Naast handdoeken van 50 x 100cm leveren wij ook andere afmetingen. via onderstaande linkjes navigeert u eenvoudig naar deze productpagina’s

Andere afmetingen:

Borduren

Handdoeken bedrukken

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!