Handdoek Bedrukken

Wij maken handdoeken bedrukken makkelijk!

Als u kiest om een handdoek te laten bedrukken dan heeft u de keuze uit verschillende technieken. Elke techniek levert weer een ander resultaat op. Wij zullen dus altijd van tevoren samen met u bekijken wat uw wens is en welke techniek hier het meest geschikt voor is.

Technieken voor het bedrukken van handdoeken

  • Digitaal reactief bedrukte handdoek all over; perfect voor haarscherpe foto’s.
  • Digitaal direct bedrukte handdoek; kan geprint worden in meerdere kleuren op een lichtere ondergrond dan de bedrukking. Deze techniek is alleen mogelijk met een beperkte afmeting.
  • Screenprint; deze toepassing is gebruikelijk bij kleinere aantallen en op een lichte handdoek in één kleur op een beperkte afmeting.
  • Digitaal sublimatie bedrukte handdoek; hierbij is het mogelijk om een handdoek te bedrukken over de gehele oppervlakte op een witte handdoek.
  • Hotstamp; door deze techniek krijg je een reliëf in de stof waardoor je een logo ziet verschijnen. Dit is ook mogelijk op microfiber handdoeken en niet mogelijk op beperkte afmetingen.
  • Combinaties van verschillende technieken is vaak mogelijk.

Handdoeken laten bedrukken door specialisten

Zoals u ziet zijn er veel verschillende mogelijkheden. Een bedrukte handdoek is dan ook niet zomaar een artikel dat u even koopt. Wij hebben specialisten in dienst die het u makkelijker maken en u de beste oplossing kunnen aanbieden die ook nog past binnen het budget en levertijd die u aangeeft.

Offerte aanvragen

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Badstof Bedrukken

Denley is dé specialist in het bedrukken van badstof met naam, logo of afbeelding. Hiervoor gebruiken wij diverse technieken, afhankelijk van uw wensen en budget. Badstof bedrukken is de meest gebruikte techniek bij ons. Daarnaast doen wij ook badstof borduren en badstof inweven. Dit doen wij voor alle soorten badstof van handdoek tot badjas.

© Copyright 2018 | Badstof Online is onderdeel van Denley | Privacyverklaring