Handdoek Bedrukken

Wij maken handdoeken bedrukken makkelijk!

Als u kiest om een handdoek te laten bedrukken dan heeft u de keuze uit verschillende technieken. Elke techniek levert weer een ander resultaat op. Wij zullen dus altijd van tevoren samen met u bekijken wat uw wens is en welke techniek hier het meest geschikt voor is.

Technieken voor het bedrukken van handdoeken

  • Digitaal reactief bedrukte handdoek all over; perfect voor haarscherpe foto’s.
  • Digitaal direct bedrukte handdoek; kan geprint worden in meerdere kleuren op een lichtere ondergrond dan de bedrukking. Deze techniek is alleen mogelijk met een beperkte afmeting.
  • Screenprint; deze toepassing is gebruikelijk bij kleinere aantallen en op een lichte handdoek in één kleur op een beperkte afmeting.
  • Digitaal sublimatie bedrukte handdoek; hierbij is het mogelijk om een handdoek te bedrukken over de gehele oppervlakte op een witte handdoek.
  • Hotstamp; door deze techniek krijg je een reliëf in de stof waardoor je een logo ziet verschijnen. Dit is ook mogelijk op microfiber handdoeken en niet mogelijk op beperkte afmetingen.
  • Combinaties van verschillende technieken is vaak mogelijk.

Handdoeken laten bedrukken door specialisten

Zoals u ziet zijn er veel verschillende mogelijkheden. Een bedrukte handdoek is dan ook niet zomaar een artikel dat u even koopt. Wij hebben specialisten in dienst die het u makkelijker maken en u de beste oplossing kunnen aanbieden die ook nog past binnen het budget en levertijd die u aangeeft.

Offerte aanvragen

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47