Groothandel handdoeken

Profiteren van een echte groothandel in handdoeken? Dan bent u bij Badstof Online aan het juiste adres. Wij leveren, als groothandel handdoeken, vanaf 25 stuks allerlei badstof. Hierbij bieden we voor iedere klant maatwerk en hanteren we diverse technieken die het beste resultaat opleveren. Voor de productie en personalisatie van uw handdoeken staan we altijd voor uw klaar.

Handdoeken groothandel

Groothandel handdoeken, gepersonaliseerde handdoeken

Als groothandel handdoeken weten we hoe interessant het voor bedrijven kan zijn om handdoeken te personaliseren voor promotiedoeleinden of als geschenk.

Het biedt mogelijkheden om de zichtbaarheid van het bedrijf te vergroten door uw bedrijfsnaam, logo of een promotionele afbeelding op een handdoek te laten zetten. Maar ook het bedanken van werknemers en zakenrelaties met een gepersonaliseerde handdoek kan een optie zijn.

Voor hotels en welnesscentra kunnen persoonlijke handdoeken een toevoeging zijn voor eigen gebruik. Handdoeken met een bedrukt logo hebben immers een chiquere uitstraling. Voor al deze gepersonaliseerde handdoeken kunt u bij onze groothandel terecht.

Groothandel in handdoeken

Bedrukking, borduren of inweven

Het personaliseren van handdoeken kan op verschillende manieren en is afhankelijk van uw specifieke wens en de oplage die u wilt.

Bij groothandel handdoeken Badstof Online maken we gebruik van drie verschillende technieken:

Bedrukking

 • Altijd het gewenste resultaat door combinatie van technieken.
 • Afbeeldingen bedrukken met digitaal reactief bedrukken, digitaal direct bedrukken, screenprint of digitale sublimatie.
 • Logo in reliëf met speciale hotstamp.
 • Diverse oplages mogelijk.

Borduren

 • Mooier en duurzamer resultaat dan bedrukken.
 • Naam of logo in uw handdoek.
 • Levering vanaf 25 stuks.
 • Binnen 2 weken bezorgd.

Inweven

 • Logo, tekst of afbeelding wordt verwerkt in de structuur.
 • Kan alleen tijdens productieproces van de handdoek.
 • Met Jacquard, boord- of reliëfinweving.
 • Vanaf 100 stuks.

Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijke technieken en de beste manier om uw handdoek te personaliseren om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Als groothandel kunnen we diverse variaties leveren voor uw bedrijf.

groothandel handdoeken

Groothandel handdoeken, strandlakens, badjassen, etc.

Badstof Online is niet alleen gespecialiseerd in handdoeken, maar kan u een totaalpakket van alle badstof aanbieden. Als groothandel hebben wij diverse producten waarbij we uit voorraad kunnen leveren. Kwaliteit staat hierbij voorop en met de ervaring van onze medewerkers kunnen we van ieder verzoek een succesvol eindproduct maken.

Naast handdoeken kunt u ook terecht voor strandlakens, hamamdoeken, badjassen, douchelakens, gastendoekjes en washandjes. Alles kan gepersonaliseerd worden en voor ieder product kunnen we maatwerk leveren. Bovendien profiteert u bij onze groothandel van scherpe prijzen en snelle levertijden en kunt u snel genieten van uw mooie bedrukte badstof product.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis Badstof Online
Manon Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!