Eucerin

Over de case

Bedrukt strandlaken voor Eucerin

Wij zijn bij Denley terechtgekomen via een van hun websites. We waren namelijk opzoek naar een specialist op het gebied van handdoeken bedrukken. Nadat we de aanvraag hadden gedaan werd er adequaat gereageerd waardoor duidelijk werd dat Denley een badstofspecialist is. Dit in combinatie met de offerte gaf het juiste gevoel dat we nodig hadden om de opdracht te kunnen verstrekken.

Opdracht

De opdracht bestond uit een bedrukt strandlaken verpakt in een polybag inclusief een bedrukte inlay. Vanwege de distributie en reclamecampagne die aan de actie gekoppeld waren, moest de deadline gehaald worden.

Resultaat

Denley heeft onze verwachtingen waargemaakt en de handdoeken keuring op tijd uitgeleverd. Het resultaat is dat we een jaar later dezelfde order geplaatst hebben en dit jaar wederom voor Denley kiezen voor het zomergeschenk.

Badstof Bedrukken

Denley is dé specialist in het bedrukken van badstof met naam, logo of afbeelding. Hiervoor gebruiken wij diverse technieken, afhankelijk van uw wensen en budget. Badstof bedrukken is de meest gebruikte techniek bij ons. Daarnaast doen wij ook badstof borduren en badstof inweven. Dit doen wij voor alle soorten badstof van handdoek tot badjas.

© Copyright 2018 | Badstof Online is onderdeel van Denley | Privacyverklaring