Baby Capes

Babycape als kraamcadeau

Een badcape voor een baby is een leuk kraamcadeau, maar wat maakt het nu nog leuker dan het bedrukken van de cape? Hierdoor krijgt u een uniek en persoonlijk cadeau om te geven aan uw relaties of personeel.

De capes zijn leverbaar in 4 kleuren: White , Aqua, Fuchsia, en Taupe.

  • Afmeting van 75 x 75 cm
  • Borduren vanaf 100 stuks
  • Reactief bedrukken vanaf 100 stuks
  • Jacquard inweving vanaf 100 stuks

Babycape bedrukken

ls u een babycape wilt bedrukken kunnen wij u 3 technieken aanbieden. De keuze is afhankelijk van de gewenste levertijd en het aantal. Het is al mogelijk op een bestelling te plaatsen vanaf 100 stuks met een levertijd van 4 weken voor reactief bedrukken.

Babycape borduren

Een babycape met een geborduurde logo of naam is erg duurzaam en daarnaast heeft het een chique uitstraling. De minimale afname is 50 stuks en wordt 2 weken later geleverd.

Babycape inweven

Het laten inweven van een logo of naam door middel van jacquard inweving is al mogelijk vanaf 100 stuks . De levertijd hiervan is 5 weken.

Badstof Bedrukken

Denley is dé specialist in het bedrukken van badstof met naam, logo of afbeelding. Hiervoor gebruiken wij diverse technieken, afhankelijk van uw wensen en budget. Badstof bedrukken is de meest gebruikte techniek bij ons. Daarnaast doen wij ook badstof borduren en badstof inweven. Dit doen wij voor alle soorten badstof van handdoek tot badjas.

© Copyright 2018 | Badstof Online is onderdeel van Denley | Privacyverklaring