Badjas Bedrukken

Badjassen bedrukken

Als u kiest om een badjas bedrukken dan kunnen wij u enkele technieken aanbieden.
Dit heeft te maken met de kwaliteit van de badjas, kleur van de badjas, het aantal badjassen dat u wilt bestellen en de opmaak van het logo.

Technieken om uw badjas te bedrukken

Hieronder hebben we de druktechnieken benoemd en een korte uitleg beschreven zodat u een indruk krijgt wat de verschillen zijn:

  • Zeefdrukken, dit is een techniek die we liever niet toepassen bij een badjas bedrukken, dit geeft geen mooi resultaat en oogt goedkoop.
  • Transferen, ook dit is niet onze favoriete manier om een logo aan te brengen. De transfer lijkt dan te zeven op de lussen.
  • Digitaal direct print; dit is een techniek die erg goed is om witte badjassen te bedrukken en geeft een mooi resultaat.
  • Digitaal reactief gedrukt, deze techniek laten we rechtstreeks tijdens het productie proces aanbrengen, hierdoor krijgt u een hoge kwaliteit print met alle leuke designs die u maar kan ontwerpen. Deze techniek is al mogelijk bij 100 stuks.
  • Sublimatieprint kan al vanaf een minimale afname van 25 stuks.

Direct uw badjas laten bedrukken

Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden om uw logo op een badjas te drukken. Iedere soort badjas heeft een ideale druktechniek. Bent u benieuwd welke druktechniek het beste toe te passen is op uw badjassen en wilt u direct persoonlijk advies? Vraag dan een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Badstof Bedrukken

Denley is dé specialist in het bedrukken van badstof met naam, logo of afbeelding. Hiervoor gebruiken wij diverse technieken, afhankelijk van uw wensen en budget. Badstof bedrukken is de meest gebruikte techniek bij ons. Daarnaast doen wij ook badstof borduren en badstof inweven. Dit doen wij voor alle soorten badstof van handdoek tot badjas.

© Copyright 2018 | Badstof Online is onderdeel van Denley | Privacyverklaring