Blog

Nieuw badstofmerk Byrklund

Met trots kunnen we u melden dat we een hele mooie badstoffenlijn van het merk Byrklund hebben opgenomen in ons assortiment! Byrklund is hét nieuwe badstofmerk op de Nederlandse markt, dat door zijn veelzijdigheid voor vele doeleinden kan worden ingezet. Deze nieuwe trendy, kleurrijke lijn is zeer compleet. Lees dus snel verder voor de verschillende mogelijkheden bij Badstof Online.

Lees meer

Hamamdoeken

Badstof Online komt met een uitgebreide hamamlijn, bestaande uit de hamamdoek, pareo en hamamtas. Vanaf 100 stuks kunnen we de gehele hamamlijn bedrukken of inweven met uw logo of slogan. Zo wordt de hamamlijn in huisstijl onder andere ideaal voor een giftset of als u grote aantallen nodig heeft.

Lees meer

Beursbezoek Heimtex Frankfurt

Badstof Online werkt met sterke leveranciers die een test- en certificeringssysteem voor textiel hebben. Hierdoor kunnen wij badstof met naam, logo of afbeelding bedrukken, borduren en inweven op een manier die duurzaam is.

Lees meer
Handdoeken hotellerie

Handdoeken voor de hotellerie

Als u hotel handdoeken koopt, wilt u een handdoek die lekker zacht is, een gevoel van luxe geeft, past bij de badkamer en daarnaast langdurig mooi blijft. Bij Badstof Online bent u aan het juiste adres voor handdoeken voor de hotellerie waarmee u zich kunt onderscheiden. Met een ruim assortiment aan maten, kleuren en borduurmogelijkheden bestelt u eenvoudig en snel uw hotel handdoeken online.

Lees meer

Handdoek met strandtas in dezelfde print

Bent u uitgekeken op uw saaie, standaard handdoek, of is hij nodig aan vervanging toe? Bij Badstof Online kunt u nu uw handdoek én strandtas laten bedrukken in dezelfde, door u uitgekozen print. Zo kunt u weer in stijl naar de sauna, het zwembad of het strand.

Lees meer

Badstof Bedrukken

Denley is dé specialist in het bedrukken van badstof met naam, logo of afbeelding. Hiervoor gebruiken wij diverse technieken, afhankelijk van uw wensen en budget. Badstof bedrukken is de meest gebruikte techniek bij ons. Daarnaast doen wij ook badstof borduren en badstof inweven. Dit doen wij voor alle soorten badstof van handdoek tot badjas.

© Copyright 2018 | Badstof Online is onderdeel van Denley | Privacyverklaring