Maatwerk

Denley is specialist als het gaat om maatwerk badstof.

De kracht is het selecteren van de juiste leveranciers die zich onderscheiden door het accepteren van kleine aantallen, diversiteit aan technieken en levertijden, maar denk ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en zelfs gerecyclede garens. Zeker in het huidige tijdperk waarin de oplagen omlaag gaan maar de orderfrequentie stijgt, is het belangrijk deze aspecten in te zetten om ons te onderscheiden. Wij begrijpen als geen ander dat u zich wil onderscheiden en dat kan juist met een custom made artikel en nieuwe technieken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Wat is er allemaal mogelijk?

Wij denken verder dan alleen een handdoek zoals iedereen die voor zich ziet. Zo kunt u bijvoorbeeld een hele andere vorm kiezen. Een ronde handdoek is tegenwoordig ook populair. Of u zegt ik wil een gepersonaliseerde handdoek met een mooie verpakking eromheen. Ook dat kunnen wij regelen, met inlay of kaart.

Ook kunnen wij, mocht u dat makkelijk vinden, de complete fullfilment doen. Dat betekent ook de distributie naar uw relaties verzorgen. Denk verder nog aan een verjaardagservice, of een ander soort giftset zoals een handdoek met bidon, of strandlaken met bijpassende strandtas.

Offerte aanvragen

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47

Badstof Bedrukken

Denley is dé specialist in het bedrukken van badstof met naam, logo of afbeelding. Hiervoor gebruiken wij diverse technieken, afhankelijk van uw wensen en budget. Badstof bedrukken is de meest gebruikte techniek bij ons. Daarnaast doen wij ook badstof borduren en badstof inweven. Dit doen wij voor alle soorten badstof van handdoek tot badjas.

© Copyright 2018 | Badstof Online is onderdeel van Denley | Privacyverklaring