Badstof kerstpakket

Badstof is een luxe en gewild artikel dat uitstekend te combineren is in thema pakketten. Vandaar dat wij van badstofonline speciale badstof kerstpakketten samenstellen

Deze pakketten wordt op basis van uw budget en wens samengesteld. Indien het aantal pakketten het toelaat kunnen wij het costom made produceren. Zo is uw badstof in uw huisstijl kleur of juist in een trendy design. Onze badstof producten worden voorzien van een eigen company label, dit maakt een custom made badstofproduct echt af.

Badstof eindejaarspakket

Een badstof eindejaarspakket is een geschenk dat tijdloos is. badstof gaat gemiddeld 10 jaar mee in een huishouden. U bent er dus van verzekerd dat uw geschenk nuttig gebruikt wordt! wat wilt u nog meer.

Doordat de levensduur van badstof een stuk langer is dan een gemiddeld kerstgeschenk is het ook nog eens duurzaam, combineert u badstof met andere duurzame producten dan ben u helemaal duurzaam bezig!

Mogelijkheden badstof kerstpakket

Bij badstofonline bieden we verschillende mogelijkheden om badstof producten te combineren met andere producten om zo een opvallend en gewaardeerd kerstpakket samen te stellen.
Zo zijn wij dealer van oa Rituals en kan een badstofartikel goed in verschillende thema’s verwerkt worden.

Denk aan een badjas icm badslippers, een rituals product, scrub, en een leuk tijdschrift. Dit wellnesspakket wordt in overleg verpakt in een gezellige en sfeervolle kerstdoos of juist in een opvallend bedrukte doos met uw eigen opmaak.

een ander veel verkocht thema pakket is een badstof product icm bijvoorbeeld een smartwatch of stappenteller, sportdrank, energyreep en diverse andere sport gerelateerde items waardoor je een goed gevuld sportief pakket krijgt. ook deze zijn weer geheel naar eigen wens te verpakken.

 

badjas kerstpakket rituals
Kerstpakket met gepersonaliseerde badjas en producten van Rituals