Sporthanddoeken bedrukken met uw eigen logo

Bij Badstof Online kunnen wij snel en voor een goede prijs sporthanddoeken bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam! Wij leveren direct uit voorraad of laten ze direct in de fabriek produceren. Of het nu gaat om een fitness- of sporthanddoek of microfiber handdoek? Wij zijn uw specialist! Onze sporthanddoeken zijn van hoge kwaliteit en water absorberend. Zowel onze terry als de microfiber modellen. Hierdoor vinden veel gebruikers ze erg praktisch en fijn.

Omdat een sporthanddoek vaak meerdere keren per week gebruikt wordt is het een perfect relatiegeschenk. Uw bedrijfsnaam wordt keer op keer gezien en de contact momenten zijn zelf hoger dan radio of televisie reclame.
Een sporthanddoek is oorspronkelijk 30 x 130 cm, maar we zien hier veel afgeleiden van. Zo zien we een verschuiving naar een standaard handdoeken maat van 50 x 100cm. die afmeting is meer praktisch en gebruiksvriendelijker. Sporthanddoeken kunnen wij vanaf 25 stuks bedrukken, geheel

Full Colour bedrukt  of  Geborduurde Sporthanddoeken

Als jij wil dat jouw sporthanddoek extra opvalt kan je kiezen voor een full colour handdoek. Wij kunnen de gehele sporthanddoek bedrukken naar uw voorkeuren en wensen. Nadat u akkoord gaat met het design kan deze in productie.

Naast full colour bedrukking hebben wij ook de optie borduren. Bij een borduring adviseren wij vaak een bescheiden afmeting. U moet zich voorstellen dat een katoenen handdoek voorzien wordt van een borduring, deze borduurgarens zijn van polyester. Omdat katoen krimpt en polyester niet zal een borduring altijd gaan “vringen”.

Dit probleem is er bij een bedrukking nooit. Onze borduringen en bedrukkingen gaan lang mee en blijven mooi, zelfs na veelvuldig wassen.
Voor welke optie u ook kiest, met deze sporthanddoeken zult u zeker kijk hebben naar uw handdoek.

De  verschillende materialen voor een sporthanddoek

Onze sporthanddoeken kunnen gemaakt worden met verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn voordelen bij verschillende vormen van gebruik, of verschillende vormen van design. Zo zal een microfiber handdoek meer vocht opnemen dan een katoenen badstof sporthanddoek. echter geeft een terry katoenen sporthanddoek over het algemeen een luxere uitstraling. het voelt zachter en voller aan. afhankelijk van uw wensen kunnen wij advies geven. Zo krijgt u het beste resultaat voor uw project!