• Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Al vanaf 25 stuks!
  • Uw toeleverancier en groothandel
  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Al vanaf 25 stuks!
  • Uw toeleverancier en groothandel

Inweven

Inweven

Wilt u een handdoek met uw logo, tekst of afbeelding? Inweven geeft een prachtig en duurzaam resultaat. Badstof Online is gespecialiseerd in het inweven van handdoeken en helpt u graag aan uw eigen gepersonaliseerde handdoeken. Hiermee krijgt u de beste resultaten en profiteert u van originele relatiegeschenken voor uw bedrijf.

Handdoeken laten inweven

Het inweven van een handdoek is een bijzonder proces dat zorgt voor strakke en nette resultaten. Bij het inweven wordt wat u ook op de handdoek wilt hebben in de structuur verwerkt. Dit betekent dat het al bij het productieproces gedaan wordt. Bij het maken van de handdoek wordt de tekst of afbeelding direct in de handdoek verweven. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat doordat het niet op de handdoek wordt gedrukt maar in het materiaal zit. Het inweven van een handdoek kunt u om diverse redenen doen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk voor klanten maar ook zeker voor eigen gebruik in hotels of spa’s.

Diverse technieken voor het inweven van uw handdoek

Wij hanteren bij Badstof Online drie verschillende technieken voor het inweven van een handdoek. De eerste is met Jacquard inweving, waarbij de garen ingeverfd worden in de gewenste kleur. Hierbij kunnen we uw logo over de gehele handdoek plaatsen. Deze techniek geeft de handdoek een mooie uitstraling. Bij boordinweving wordt uw logo of afbeelding in de boord ingeweven. Dit kan tot maximaal vier kleuren wat een iets rustigere uitstraling geeft. Tenslotte is er de reliëfinweving, waarbij het logo wordt uigeschoren. Dit maakt het heel subtiel, waardoor de handdoek een chique uitstraling krijgt. De gewenste afbeelding heeft hierbij dezelfde kleur als de rest van de handdoek.

Specialist in handdoeken inweven

Met de verschillende technieken die mogelijk zijn om uw handdoek in te laten weven is het van belang dat u de juiste keuze maakt. Bij Badstof Online zijn we zeer ervaren in het inweven van handdoeken en helpen we u ook graag in de keuze voor een bepaalde techniek. Dit heeft alles te maken met het eindresultaat dat u wenst. Het inweven zelf moet zeer nauwkeurig worden uitgevoerd en daarvoor hebben we echte specialisten. Zo krijgt u de mooiste handdoeken met uw eigen logo, naam of afbeelding erin verweven.

Eigen ingeweven handdoeken

Wilt u ook handdoeken met uw eigen logo erop voor een chique en nette uitstraling? Of om cadeau te doen aan relaties? Badstof Online adviseert u over de juiste technieken en laat de handdoeken vervolgens vakkundig inweven. Wij leveren vanaf 100 stuks. Wilt u meer weten over het inweven van handdoeken of wilt u een vrijblijvende prijsofferte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of vul de offerteaanvraag in.