• Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Al vanaf 25 stuks!
  • Uw toeleverancier en groothandel
  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Al vanaf 25 stuks!
  • Uw toeleverancier en groothandel

Handdoek Borduren

Handdoeken borduren met naam of logo vanaf 25 stuks

Handdoeken zijn uitermate geschikt om te borduren en bieden vaak een beter, mooier en duurzamer resultaat dan handdoeken bedrukken. Mensen kiezen er vaak voor om een handdoek te borduren met naam of logo. Bedrijven gebruiken een geborduurde handdoek vaak als relatiegeschenk of als promotiemiddel voor meer naamsbekendheid. Daarnaast zijn geborduurde handdoeken ook geschikt voor sportverenigingen, deze worden als bedankje aan leden gegeven. Wij leveren geborduurde handdoeken met naam en logo voor zowel particulieren als bedrijven. Levering is mogelijk vanaf 25 stuks en binnen 2 weken bezorgd.

 

Handdoek borduren bij badstofonline

Wanneer u uw handdoek laat borduren bij badstofonline kunnen wij u garanderen dat wij u een handdoek leveren van hoge kwaliteit. Door onze uitgebreide, professionele machines kunnen wij vrijwel elke borduring uitvoeren. Daarnaast heeft u de keuze uit een groot kleurenassortiment, waardoor wij aan elke vraag kunnen voldoen!

Veel kleurmogelijkheden

Snelle levering

Hoge kwaliteit

BENT U OP ZOEK NAAR ANDERE MATEN OF JUIST EEN BORDURING?

Op deze pagina vindt u informatie mbt handdoeken borduren, echter kan het ook zijn dat u opzoek bent of meer informatie wilt hebben mbt het bedrukken van handdoeken. Naast handdoeken van 50 x 100cm leveren wij ook andere afmetingen. via onderstaande linkjes navigeert u eenvoudig naar deze productpagina’s

Andere afmeting: 

Bedrukken:

Kwaliteit van geborduurde handdoeken

Er zijn diverse opties met betrekking tot de prijs van geborduurde handdoeken. Een lagere prijs staat gelijk aan minder steken wat  bijdraagt aan een lagere kwaliteit borduring. Hoe meer steken er in de borduring zitten, hoe hoger de kwaliteit en prijs. Voor meer informatie of een prijsopgave over het borduren van handdoeken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij voorzien u binnen 24 uur van een passend antwoord op uw vraag.

Offerte aanvragen

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47