Handdoeken bedrukken Rotterdam

Bent u geïnteresseerd in bedrukte handdoeken met uw eigen bedrijfsnaam of logo in Rotterdam? Met het bedrukken van handdoeken kunt u uw bedrijf eens op een andere manier naar voren laten komen. Badstof Online is gespecialiseerd in het bedrukken van handdoeken in groten getale voor bedrijven. Wij helpen u graag aan een tof product met uw afbeelding er scherp en groot op afgebeeld.

Mogelijkheden met het bedrukken van handdoeken in Rotterdam

Het bedrukken van handdoeken geeft een leuke en persoonlijke touch aan uw handdoek, maar buiten eigen gebruik is het voor bedrijven zeer interessant. Zo kunt u een bedrukte handdoek aanbieden aan uw klanten of zakelijke relaties als geschenk. Dat is een stuk origineler dan de standaard fles wijn of bon. Dit werkt natuurlijk ook goed voor uw werknemers in omgeving Rotterdam. Beloon ze na een succesvolle periode bijvoorbeeld met een persoonlijke handdoek waar hun naam op staat. Maar naast geschenken werken bedrukte handdoeken ook uitstekend als promotiemateriaal in de regio Rotterdam. Origineel, zichtbaar en met uw logo of bedrijfsnaam groot of juist subtiel in beeld.

Microfiber handdoeken bedrukken in Rotterdam

Wanneer u iets speciaals wilt doen en een uniek item wilt geven aan klanten of juist om meer naamsbekendheid te genereren dan is een microfiber handdoek uitstekend geschikt. Dit type handdoek heeft diverse voordelen. Zo krimpt het niet en zal doordat de bedrukking in de vezel wordt opgenomen de handdoek ook niet snel vaal worden. Bij hoge aantallen is microfiber bovendien zelfs goedkoper dan katoenen handdoeken vanwege de goedkopere grondstof. Bij Badstof Online bedrukken we de microfiber handdoeken full colour, zowel enkel als dubbelzijdig. Dit geeft een prachtig resultaat door de hogere resolutie waardoor alles scherp zichtbaar is. Ideaal voor een mooie afbeelding of een goede weergave van het logo van uw bedrijf in Rotterdam.

Vakkundig advies voor uw bedrukte handdoeken in Rotterdam

Uw logo, naam of afbeelding kan door middel van verschillende technieken op een handdoek worden bedrukt. De juiste handdoek hangt af van uw specifieke wens. Zo maakt de afmeting, de soort bedrukking en de stijl waarin u het wilt uit wat we het beste kunnen doen. Badstof Online is een specialist in het bedrukken van handdoeken en weet precies welke techniek tot welk resultaat leidt. Zo geven we u vakkundig advies over de beste bedrukking voor uw project in Rotterdam. We bespreken samen met u welke mogelijkheden er zijn om zo tot het beste resultaat te komen. We leveren vanaf 25 stuks met een levertijd van twee weken. Zo kunt u snel uw eigen persoonlijke handdoeken in Rotterdam bekijken!

Bestel nu uw eigen bedrukte handdoek in Rotterdam

Wilt u graag gepersonaliseerde handdoeken met de naam of logo van uw bedrijf uit Rotterdam? Badstof Online zorgt ervoor dat uw ontwerp zichtbaar is op het strand, het zwembad of de spa. Origineel en van de beste kwaliteit. Voor meer informatie of vragen over het laten bedrukken van handdoeken kunt u gerust contact met ons opnemen. Voor een prijsofferte kunt u natuurlijk ook onze offerteaanvraag indienen.