Golfhanddoek Inweven

Golfhanddoeken inweven

Golfhanddoeken inweven wordt ook wel jacquard inweving genoemd, dit is een techniek die alleen plaats kan vinden tijdens het productieproces van de golfhanddoeken. Er wordt dan met verschillende kleuren garens een golfhanddoek geweven. Daarnaast kunnen we golfhanddoeken voorzien van een boordinweving of reliëfinweving. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de fabrikant kunnen wij dit proces geheel voor u verzorgen. Wij weten waar we op moeten letten bij opdrachten van golfhanddoeken inweven.

Een golfhanddoek laten inweven als relatiegeschenk

Wanneer u regelmatig met klanten of relaties gaat golfen, is een golfhanddoek met uw eigen logo erop natuurlijk het ideale relatiegeschenk. Denley kan voor u uw logo op golfhanddoeken inweven.

Waar moet u op letten bij golfhanddoeken inweven?

Er zijn een aantal punten waar u op moet letten als u kiest voor golfhanddoeken inweven. Hieronder hebben wij deze punten voor u op een rijtje gezet.

  • Niet ieder ontwerp is mogelijk, wij willen u dan ook vooraf advies geven wat wel en niet kan.
  • Het minimumaantal is ca 200 stuks
  • Welke kwaliteit wilt u?
  • Welke weeftechniek heeft uw voorkeur?

Zoals u ziet zijn er nogal wat redenen om vooraf door een specialist geïnformeerd te worden. Indien u hier behoefte aan heeft kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Heeft u interesse in golfhanddoeken inweven? Vraag dan direct een offerte aan of bekijk alle andere mogelijkheden op onze website.

Offerte aanvragen

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47