• Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Al vanaf 25 stuks!
  • Uw toeleverancier en groothandel
  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Al vanaf 25 stuks!
  • Uw toeleverancier en groothandel

Custom made Badjas

Uw eigen custom badjas bij Badstofonline.nl

Bent u op zoek naar een leverancier die een badjas kan laten maken geheel in uw eigen stijl? dan bent u bij Badstofonline.nl aan het juiste adres
Steeds vaker zien wij dat bedrijven of verenigingen hun huisstijl door willen voeren in alle facetten binnen de organisatie. Wij vinden dat logisch en proberen zo min mogelijk concessies te doen als het om de gewenste uitvoering van uw custom made badjas gaat.

kinderbadjas

Veel mogelijkheden bij een custom made badjas

Op het moment dat u ervoor kiest een badjas custom made bij Badstofonline.nl te laten produceren heeft u vele mogelijkheden om uw huisstijl door te voeren.
Zo starten we met een eigen nek label of side label. uw bedrijfsnaam is dan zichtbaar ipv een ander merk. Vervolgens kunt u uw eigen pms kleur doorgeven zodat wij deze inverven.
Eventueel met contrast kleuren!
Uw bedrijfslogo kunnen wij rechtstreeks borduren of dmv een badge aanbrengen. Omdat we direct in de fabriek produceren op posities borduren die in Nederland niet mogelijk zijn. denk hierbij groot op de mouwen of groot op een zak. ook achter in de nek is mogelijk waarover wij een half moon stof plaatsen, de binnen kant is zo mooi afgewerkt terwijl het logo aan de buitenzijde netjes zichtbaar is. Deze bewerkingen kunnen alleen plaats vinden tijdens productie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie mbt de mogelijkheden via info@denley.nl of bel met 0031-497534647

custom label

Verpakken van uw custom made badjas

Indien u een custom made badjas besteld dan dient dit meestal als geschenk richting personeel en of relaties. Om het een feestelijke tint te geven bieden wij de mogelijkheid om een mooie doos te maken. dit kan een basis giftbox zijn maar ook geheel in uw eigen huisstijl. Op deze manier wordt het echt een cadeau en stijgt de attentiewaarde. En dat is nu juist de bedoeling bij een geschenk!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie mbt uw verpakkingswensen via info@denley.nl of bel met 0031-497534647

verpakking

Distributie van uw custom made badjassen.

Zeker in deze tijd begrijpen we dat het moeilijk is om uw relaties en of personeel persoonlijk te bezoeken. wij bieden daarom de mogelijkheid om de custom made badjassen door ons te laten versturen naar de door u aangeleverde adressen. hiervoor hebben we verschillende oplossingen voor. Samen met u bepalen we welke oplossing het beste bij u past.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie mbt de distributie via info@denley.nl of bel met 0031-497534647

 

Offerte aanvragen

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47