Champ Dogfood

Over de Case

Handdoek Champ Dogfood

Succes creëer je door een sterke relatie met je partners op te bouwen. Dat is het motto van Champ Dogfood uit Weert. Deze visie zie je door de gehele organisatie terug wat resulteert in een prettige samenwerking met klant en leverancier.

Wij zijn ook zeer trots op het jaren lange vertrouwen dat Champ Dogfood heeft in Denley. Wij weten wat de eisen van Champ Dogfood zijn. Enkele kernwoorden die we kunnen noemen zijn: Onderscheidend, kwaliteit, prijsbewust, bruikbaar en het moet het Champ gevoel uitstralen!

Het resultaat

Voor het spaarprogramma dat Champ Dogfood voert hebben we deze handdoek ontwerpen en laten produceren. Geheel in de Champ Dogfood stijl.

Champ Dogfood & Denley

“Champ Dogfood daagt Denley al jaren uit om functionele onderscheidende producten te presenteren die de kwaliteit van Champ Dogfood uitstraalt. Elke keer weer komen we samen tot de juiste productkeuze. Dit merken we door de enorme vraag die we in binnen en buitenland ontvangen voor Champ Dogfood promotiemateriaal.”

Badstof Bedrukken

Denley is dé specialist in het bedrukken van badstof met naam, logo of afbeelding. Hiervoor gebruiken wij diverse technieken, afhankelijk van uw wensen en budget. Badstof bedrukken is de meest gebruikte techniek bij ons. Daarnaast doen wij ook badstof borduren en badstof inweven. Dit doen wij voor alle soorten badstof van handdoek tot badjas.

© Copyright 2018 | Badstof Online is onderdeel van Denley | Privacyverklaring