• Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Al vanaf 25 stuks!
  • Uw toeleverancier en groothandel
  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Al vanaf 25 stuks!
  • Uw toeleverancier en groothandel

Borduren

Borduren

Wilt u graag een naam of logo op uw handdoek, bijvoorbeeld om aan uw klanten te geven? Dan is het laten borduren van de handdoeken uitstekend geschikt. Bij Badstof Online kunt u uw handdoeken laten borduren voor verschillende doeleinden. Wij leveren vanaf 25 stuks prachtige geborduurde handdoeken met bijvoorbeeld uw naam of logo.

Borduren

HANDDOEKEN LATEN BORDUREN VOOR BEDRIJVEN

Het borduren van handdoeken is bij uitstek geschikt voor bedrijven die iets leuks willen doen voor hun klanten of medewerkers. Een geborduurde handdoek met uw bedrijfslogo, mogelijk aangevuld met een naam, is natuurlijk een prachtig relatiegeschenk. Daarnaast kunt u met het laten borduren van handdoeken ook uw naamsbekendheid verhogen. Uw merknaam en logo op een handdoek kan uitstekend dienen als promotiemateriaal. Of u het nu als bedankje of als reclamemateriaal wilt gebruiken, het laten borduren van handdoeken kan bij Badstof Online voor ieder bedrijf.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN BIJ HANDDOEKEN BORDUREN

De mogelijkheden bij het borduren van handdoeken is enorm. Dankzij onze professionele machines zijn wij in staat om diverse unieke borduurtechnieken aan te bieden. Zo hebben wij de standaard 2D borduring zoals u waarschijnlijk al kent. Maar ook 3D borduringen waarbij we foam onder de garens verwerken. Hierdoor ontstaat er diepte in het logo. De nieuwste techniek die we kunnen aanbieden is de badstofborduring, hierbij lijkt het alsof de handdoek is ingeweven.

Afhankelijk van het ontwerp kunnen wij u adviseren over het formaat en de technische mogelijkheden.

HOGE KWALITEIT BORDUREN

Wanneer u handdoeken laat borduren ter promotie van uw bedrijf wilt u natuurlijk dat de kwaliteit gewaarborgd is. Wij garanderen een handdoek met hoge kwaliteit door onze professionele apparatuur en ervaring in het borduren van de handdoeken. De kwaliteit heeft vooral te maken met het aantal steken dat in de borduring zit. Hoe meer steken, hoe hoger de kwaliteit en ook de prijs. We hebben ook opties voor een lagere prijs, maar dit betekent minder steken en dus ook een lagere kwaliteit.

GEBORDUURDE HANDDOEKEN VAN BADSTOF ONLINE

Wilt u ook eigen handdoeken met uw logo of naam? Dan helpen we u bij Badstof Online graag aan een strak en mooi eindresultaat door deze in de handdoek te borduren. Wij leveren vanaf 25 stuks, waarna deze binnen twee weken worden bezorgd. Voor meer informatie over het borduren van de handdoeken kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor een prijsopgave kunt u vrijblijvend onze offerteformulier invullen. Binnen 24 uur voorzien we u van een passend antwoord op uw vraag.