Sporthanddoek Bedrukken

Sporthanddoeken bedrukken

Een sporthanddoek is een langwerpige handdoek van ca 30 x 140 cm die gebruikt wordt tijdens of na het sporten, bij bijvoorbeeld fitness en tennis. Het grote voordeel is dat bedrukken bij deze sporthanddoeken perfect mogelijk is. De sporthanddoek is gemaakt van velourse kwaliteit waarop een digitale print erg mooi geplaatst kan worden. Zelfs een zeefdruk komt netjes over! Dit terwijl deze techniek op badstof over het algemeen geen succes is. De handdoek heeft een polyester boord waarop we een sublimatie print kunnen zetten. Deze techniek heeft als grote voordeel dat we fullcolour kunnen drukken vanaf 25 stuks. 

Custom made sporthanddoek bedrukken

Wij bieden u de mogelijkheid een sporthanddoek te laten produceren en bedrukken, rechtstreeks bij een van onze fabrikanten. Hieronder hebben we een overzicht van de voordelen als u kiest voor een sporthanddoek bedrukken.

  • Uw eigen label
  • Eigen PMS-kleur van de bedrukte handdoek
  • All over bedrukt mogelijk vanaf 25 stuks
  • Per stuk verpakt in een polybag

Naast de vele voordelen kunt u ook kiezen welke kwaliteit sporthanddoek u wilt, zo heeft u de keuze uit de volgende materialen:

  • Velourse 100% katoen
  • Terry 100% katoen
  • Terry 50% katoen/50% polyester
  • 100% microfiber polyester

 

Nieuw: Microfiber sporthanddoeken bedrukken

Een nieuw product dat we sinds kort kunnen aanbieden, direct vanuit de fabriek, is een microfiber sporthanddoek. Microfiber absorbeert meer vocht dan katoen en microfiber is lichter en kleiner te verpakken, dat voor outdoor activiteiten een groot voordeel heeft. Omdat microfiber glad materiaal is kan hier ontzettend goed full colour all over op gedrukt worden. Naast het fullcolour bedrukken kunnen we op microfiber sporthanddoeken ook een hotstamp plaatsen wat een chique uitstraling geeft van uw logo.

Wilt u graag sporthanddoeken laten bedrukken? Vraag dan nu een offerte aan, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis van Badstof Online
Elly van Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47