• Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Al vanaf 25 stuks!
  • Uw toeleverancier en groothandel
  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Al vanaf 25 stuks!
  • Uw toeleverancier en groothandel

Gastendoek Inweven

Gastendoekjes inweven

Gastendoekjes inweven kan alleen tijdens het productieproces. Dat is nu net waar wij in zijn gespecialiseerd. Denley doet rechtstreeks zaken met de fabrikanten waardoor gastendoekjes inweven geen enkel probleem is. Wij kunnen u optimaal adviseren en bepalen welke ontwerpen geschikt zijn en welke niet.

Verschillende technieken voor het inweven van gastendoekjes

Er zijn verschillende technieken om gastendoekjes in te weven. Iedere soort inweving heeft zijn voor- en nadelen. Hieronder vindt u de drie meest gebruikte technieken, elke techniek staat in het kort beschreven. Wij hanteren deze bij het inweven van gastendoekjes. 

Jacquard inweving

Deze techniek wordt ook wel all-over inweving genoemd. Uw tekst of logo wordt hierbij over de gehele gastendoek ingeweven. De kwaliteit van de gastendoekjes zal door het inweven niet verloren gaan. Door een beperking op het weefgetouw ligt het minimumaantal over het algemeen hoger dan bij jacquard inweving.

Reliëf inweving

Reliëf inweving, of hoog- laag inweving, zorgt voor een zeer chique uitstraling. De levertijden zijn kort en het minimumaantal stuks ligt laag.

Boord inweving

Bij deze techniek wordt uw tekst of logo in de boord van de gastendoekjes ingeweven. Dit betekent dat het ontwerp niet te groot kan zijn. Wij kunnen uw tekst of logo controleren en vervolgens adviseren als er aanpassingen nodig zijn. De kwaliteit van een boord inweving is uitstekend.

Direct uw gastendoekjes laten inweven bij Denley

Heeft u interesse in mooie gastendoekjes met uw naam of logo erop? Vraag dan nu een offerte aan of neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47