Gastendoek Borduren

Gastendoekjes laten borduren vanaf 10 stuks

Gastendoekjes borduren kan al vanaf 10 stuks. U kiest voor uw bedrijfslogo of voor individuele namen voor uw personeel. Na vele jaren ervaring kunnen wij zeggen dat we werken met een van de betere borduurstudio’s. Wij zorgen ervoor dat uw logo altijd goed uitkomt op het gastendoekje. In het geval dat wij twijfels hebben, zullen wij u adviseren om het ontwerp aan te passen, zodat u naar alle tevredenheid uw geborduurde gastendoekjes kunt ontvangen.

 

Gastendoekjes borduren

Waar moet u op letten als u gastendoekjes laat borduren:

Wanneer u gastendoekjes laat borduren moet u op een aantal dingen letten, zodat u de best passende oplossing krijgt van de beste kwaliteit. Hieronder vindt u een aantal aandachtspunten.

  • De hoogte van de kleinste letters mogen niet kleiner zijn dan 5 mm. Als u ons uw logo stuurt kunnen wij dit voor u controleren
  • De goedkoopste aanbieders maken gebruik van minder steken in de borduring. Hierdoor liggen de kosten lager, maar daarmee ook de kwaliteit.
  • Zorg dat uw logo, boodschap of naam niet te groot geborduurd wordt. De prijs van een borduring is dan onevenredig ten opzichte van het gastendoekje en het verliest een groot deel van de functionaliteit.

Nu uw gastendoekjes laten borduren bij Denley

Bent u geïnteresseerd in onze service en wilt u graag gastendoekjes laten bedrukken? Vraag dan direct een offerte aan! In het geval dat u nog vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.
Dennis van Badstof Online
Elly van Badstof Online

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47