• Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Al vanaf 25 stuks!
  • Uw toeleverancier en groothandel
  • Binnen 24 uur een offerte op maat
  • Levering binnen 24 uur mogelijk
  • Al vanaf 25 stuks!
  • Uw toeleverancier en groothandel

Douchelaken Borduren

Douchelakens laten borduren vanaf 25 stuks

Een douchelaken borduren geeft een mooie uitstraling en is de ideale techniek voor het aanbrengen van uw logo of naam op douchelakens uit voorraad. Bij Denley zijn we gespecialiseerd in het borduren van douchelakens. Uw naam of logo op een douchelaken borduren heeft meerdere voordelen. Een borduring is erg duurzaam en heeft een chique uitstraling. Daarnaast hoeft een borduring niet tijdens de productie worden toegepast, maar kan het altijd bij bestaande douchelakens worden gedaan. Een bestelling plaatsen kan al vanaf 25 stuks.

De kosten van een douchelaken borduren

De kosten voor een borduring op een douchelaken worden bepaald door het aantal steken die in de borduring zitten. Om de prijs te drukken kunnen er minder steken worden geplaatst, dit zal u bij ons nooit tegenkomen. Doordat we alleen maar met vooraanstaande partners werken waaronder borduurstudio’s zullen we altijd zorgen dat er voldoende steken worden gebruikt om de kwaliteit te waarborgen. Om deze reden zullen wij ook niet het goedkoopste zijn op het gebied van geborduurde douchelakens. Wij onderscheiden ons door hoge kwaliteit te leveren met een hoge servicegraad tegen scherpe prijzen.

Direct douchelakens laten borduren bij Denley

Bent u geïnteresseerd in het laten borduren van douchelakens? Vraag dan direct een offerte aan. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

full colour 720 dpi

Snelle levering

Hoge kwaliteit

BEnt u op zoek naar andere maten of juist een geborduurde douchelaken? 

Op deze pagina vindt u informatie mbt douchelakens borduren, echter kan het ook zijn dat u opzoek bent, of meer informatie wilt hebben mbt het bedrukken van douchelakens. Naast douchelakens van 70 x 140cm leveren wij ook andere afmetingen. Via onderstaande linkjes navigeert u eenvoudig naar deze productpagina’s

Andere afmeting: 

Borduren:

Offerte aanvragen

Wij behandelen binnen 24 uur uw aanvraag of bel direct: 0497 53 46 47