Douchelakens bedrukken, borduren of inweven

Denley is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van badstof. Zo leveren we direct diverse collecties uit voorraad vanaf 25 stuks. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact op voor advies.

Douchelaken met Logo

Denley is dé specialist als het gaat om douchelakens bedrukken. Door meer dan 20 jaar ervaring in badstof en het continu blijven ontwikkelen van nieuwe druktechnieken bent u aan het juiste adres als u douchelakens wilt laten bedrukken.

Waarom kiest u voor een douchelaken?

Een douchelaken is een middenmaat handdoek van 70 x 140 cm. De meeste mensen kiezen voor deze maat als ze net iets meer willen dan een standaard handdoek afmeting van 50 x 100 cm of dat ze een strandlaken van 100 x 180 cm te groot of te prijzig vinden. 
Tijdens het afdrogen heeft een douchelaken net wat meer comfort dan een handdoek terwijl deze niet veel meer ruimte in uw tas vult mocht u deze douchelaken gebruiken voor of na het sporten.

Hoe kan ik mijn logo op een douchelaken aanbrengen?

Dat kan op dezelfde manieren als onze andere badstof producten. Hierboven ziet u ze al maar we zullen het hieronder kort uitleggen:

Douchelaken bedrukken

Als u een design hebt dat full colour is of een andere opmaak die technische niet mogelijk is om te weven dan kunt u het beste kiezen voor een bedrukte douchelaken. Hoe beter uw design hoe beter het eind resultaat. Onze machines kunnen tot 720 DPI waren grote printen. Hierdoor zijn de bedrukte douchelakens net posters. 
Wij leveren bedrukte douchelakens vanaf 25st direct uit de fabriek, hierdoor heeft u topkwaliteit douchelakens tegen scherpe prijzen met een sneller levertijd!

Douchelakens borduren

Douchelaken borduren wij lokaal, dwz niet in eigen huis maar wel in Nederland. Wij hebben er voor gekozen om zelf geen productie uit te voeren. wij zijn van mening dat wij alleen maar flexibel kunnen zijn als we werken met specialistische partners. Vandaar dat wij al 15 jaar met dezelfde borduurstudio werken die begrijpt hoe geborduurd moet worden. 
Een borduring plaatsen we zelden heel groot op de douchelakens. Hoe groter de borduring hoe duurde het douchelaken wordt. De borduur prijs moet in verhouding met het douchelaken liggen. Wilt u uw logo of ontwerp grote rop de handdoek dan adviseren wij een bedrukte douchelaken of een geweven douchelaken. 

Douchelaken inweven

Douchelaken weven geeft e meest chique uitstraling. Wij verven de garens in de kleuren die u wenst. Daarna gaan we de handdoek weven met uw ontwerp. De geweven douchelakens leveren wij direct vanuit de fabriek. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij kiezen uit diverse productie locaties. zo heeft u altijd een goede prijs, snelle levertijd en duidelijke communicatie. 

Douchelakens bedrukken

Douchelakens borduren

Douchelakens inweven

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Denley is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het leveren van badstof. Zo leveren we direct diverse collecties uit voorraad vanaf 25 stuks. Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Vraag direct een offerte aan!